24/7 telefonisch bereikbaar! +31(0) 85 047 9426|info@onzezorgpunt.nl
Wie wij zijn2018-04-04T20:39:19+00:00

Wie wij zijn

Onze Zorg is een detacheringsbureau dat beschikt over een database van zorgprofessionals. Wij beschikken over professionals die binnen verschillende werkvelden gespecialiseerd zijn en ervaring hebben. Hierdoor hebben wij voor elke vraag een antwoord en kunnen wij de juiste zorgprofessional koppelen aan de juiste dienst. Dit doen wij zodat kwaliteit en professionaliteit op de werkvloer gewaarborgd blijft.

De kwaliteit en ontwikkelingen op de werkvloer staan centraal zodat de werkzaamheden bij ziekte of vervanging gewoon blijven doorlopen.

Onze Zorg is opgericht vanuit de overtuiging dat het bieden van begeleiding niet enkel beter maar ook anders kan. Ieder persoon beschikt over kwaliteiten en mogelijkheden. Wij zijn zelf zorgverleners en hierdoor kunnen wij snel de juiste zorgprofessional vinden en plaatsen.

Door middel van een strikte selectieprocedure beschikken wij over een omvangrijk aantal goed opgeleide professionals van diverse culturele achtergronden die voor u klaar staan. Onze zorgprofessionals beschikken over een goede opleiding, sterke persoonlijkheid en hebben een dienstverlenende en professionele houding.

Missie

Onze missie is om de zorgwereld een klein beetje beter te maken en dit doen wij door zowel onze opdrachtgevers als onze zorgprofessionals optimaal te ondersteunen en continuïteit te bieden in de uitvoering van zorg aan hun cliënten wat de zorgkwaliteit aanzienlijk doet verbeteren.

Ons doel is dat onze zorgprofessionals dagelijks met plezier hun werk uitvoeren en bijleren om de kwaliteit in de zorg te verbeteren.

Visie

Onze visie is het dagelijks kunnen bieden van de hoogst mogelijke zorgkwaliteit met zorgprofessionals die dagelijks leren en met een prettig gevoel hun werk doen waar zij ontzettend goed in zijn.