24/7 telefonisch bereikbaar! +31(0) 85 047 9426|info@onzezorgpunt.nl
Wat wij doen2018-08-30T15:48:51+00:00

Wat wij doen

Door een strikte selectieprocedure beschikken wij over een database met ervaren, goed opgeleide en enthousiaste zorgprofessionals. Door middel van evaluatie-/feedbackgesprekken en hulp waar nodig, zorgen wij ervoor dat onze zorgprofessionals zich blijven ontwikkelingen om zich zo voor de volle 100% in te kunnen zetten. Op deze manier proberen wij, zo goed als mogelijk, u te ontzorgen en zo van uw zorg, Onze Zorg te maken.

De veiligheid van onze collega’s en de cliënten zijn bij ons van groot belang, vandaar dat wij onze zorgprofessionals dat stukje van het vak meegeven door cursussen aan te bieden.

Wij snappen als geen ander dat bepaalde cliënten behoefte hebben aan een vast gezicht. Wij vinden dit erg belangrijk omdat wij de cliënt de juiste professionele begeleiding en veiligheid willen bieden en dat kan onder andere door bekende gezichten. Dit valt bij ons onder de mogelijkheden, mits de diensten tijdig worden aangevraagd. Ook op korte termijn proberen wij dit te realiseren, alleen kunnen wij u dan niet garanderen dat diezelfde zorgprofessional dan ook daadwerkelijk beschikbaar is.

Door efficiënt samen te werken en niet op een maximale winstmarge te zitten, kunnen wij onze dienstverlening aanbieden tegen een scherp tarief.

Heeft u personeel nodig voor op korte of langere termijn, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.