24/7 telefonisch bereikbaar! +31(0) 85 047 9426|info@onzezorgpunt.nl
Onze waarden2018-04-04T20:33:48+00:00

Kwaliteit

Onze Zorg beschikt over veel kennis, ervaring en netwerk binnen de zorg op vele vakgebieden. Onze hoge kwaliteitstandaard, zoals wij dat zelf als zorgverleners bieden aan onze cliënten, wordt overgedragen op onze zorgprofessionals en is een van de vereisten waar een kandidaat aan moet voldoen. Door onze kennis en ervaring zijn wij zelf in staat screening en andere kwaliteitscontroles uit te voeren alvorens wij een kandidaat aandragen.

Onze zorgprofessionals beschikken altijd over een goede, relevante opleiding, sterke persoonlijkheid en hebben een dienstverlenende en professionele houding.

Wij garanderen onze opdrachtgevers optimale kwaliteit. Wanneer zich ergens een knelpunt of probleem voordoet, grijpen wij direct in. Onze zorgprofessionals zijn zich bewust van de essentie over de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Onze Zorg houdt van samenwerken en gelooft er sterk in dat door samen te werken je meer bereikt, wat zorgt voor een ontspannen en fijne werksfeer.

Bewust

Onze bewuste werkmethode vergemakkelijkt het voor ons door elke situatie goed te analyseren en hier bewust mee om te gaan en op bepaalde momenten op de juiste wijze te handelen.

Op regelmatige basis voeren wij evaluatiegesprekken met onze zorgprofessionals waarin alle zaken besproken worden zoals werkomgeving, knelpunten, ontwikkelingen, eventuele benodigde ondersteuning en nog veel meer.

Onze zorgprofessionals zijn ontzettend belangrijk voor ons en uiteraard ook voor u als opdrachtgever, daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het begeleiden van onze zorgprofessionals.

Veerkracht

Vooral in de zorg zijn wij van mening dat flexibiliteit belangrijk is, daarom zijn wij en een deel van onze zorgprofessionals 24/7 bereikbaar. Het hele jaar door.

Het kan zijn dat u als instelling voor de situatie komt te staan dat u, als gevolg van uitval of wegens andere omstandigheden, per direct een beroep wilt doen op onze dienstverlening. Dit kan zowel op korte termijnbasis als op projectbasis zijn. Wij begrijpen dit als geen ander en kunnen u direct voorzien van de juiste dienstverlening.

Onze veerkracht zorgt ervoor dat wij flexibel zijn en over een goede aanpassingsvermogen beschikken. Zo kunnen onze zorgprofessionals zich makkelijker aansluiten en krijgen de cliënten de zorg die zij nodig hebben. Op deze manier kunt u uw werkzaamheden weer oppakken zoals u dat gewend bent op het moment dat wij weer weg zijn.